DebiteurenPlein

Torenallee 20 /3.076

Postbus 1023

5602 BA  Eindhoven

Telefoon: 040 2411036

Telefax: 040 2410678

Eén gedachte over “Contactgegevens

 • Beste Maarten,

  We hebben elkaar een aantal maanden geleden ontmoet bij een bijeenkomst van Netwerk Brabant. We zaten naast elkaar bij ‘de Eetkamer’ in Goirle. Jij vertelde over jouw bedrijf incassoplein en ik over mijn bedrijf: Symbiosecoaching, coachen met mens en paard.
  Nu heb ik een vraag. Ik coach en geef ook cursussen. Naast Symbiosecoaching heb ik nog een praktijk ; De Vroede Vrouw. Deze praktijk hem ik al jaren en eigenlijk nooit last van wanbetalers gehad. Nu wel. Ik geef cursussen en helaas is 1 cursist alleen de 1e dag verschenen en melde zich daarna af omdat hij geen tijd meer had op een vrijdagmiddag. We hebben de cursus verschoven naar een zaterdag want dat zou wel kunnen . Maar een week voor die zaterdag melde hij af. Hij wilde alleen die middag betalen welke hij was geweest. Maar naar mijn inzien kan dat niet. Als je je aanmeld voor een cursus en je begint er aan dan is het aan diegene die de cursus geeft toch of er restitutie is, toch?
  Ik heb hem nu twee maal verzocht om te betalen maar krijgt geen reactie. Helaas heb ik nergens staan dat inschrijven voor een cursus een verplichting is tot betalen.
  Kan ik het geld op een andere wijze vorderen? Het gaat om een bedrag van €300,00.
  Ik hoor je graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.