15540150_s

Als klein jochie zat ik op kerstmorgen op mijn knietjes voor de kerststal. Met rode koontjes op de wangen zong ik mijn favoriete kerstliedjes ‘Wij komen tezamen’ en ‘Midden in de winternacht’. Boven de kerststal hing een kerstboomlampje dat fonkelde als ik met een hoog jongensstemmetje ‘onder het sterre-blinken’ zong. Deze kerstster wees de herdertjes bij nachte en de drie wijzen uit het oosten de weg naar Jozef, Maria en het kindeke Jezus. In ruil voor deze aubade mocht ik een chocolade kerstbal uit de boom halen.

Onbetaalde facturen

In het jaar nul waren sterren aan de hemel belangrijk om in het donker te navigeren. Vandaag de dag gebruiken we daar routeplanners of een TomTom voor. Toch zijn er situaties denkbaar waarin je een alternatieve wegwijzer nodig hebt. Bijvoorbeeld als je het somber inziet omdat een onwillige debiteur weigert te betalen. In dat geval is het prettig als de rijzende ster van de credit manager je de weg wijst naar hoe die factuur betaald kan worden.

Creditmanagement Trendmeter

Uit de Creditmanagement Trendmeter blijkt  dat debiteurenbeheer bij 80% van de bedrijven een grotere rol speelt in 2012. Bijna de helft hiervan investeert meer in debiteurenbeheer. Om potentiële wanbetalers te signaleren kiest 62% voor kredietinformatie en 50% schakelt sneller een incassobureau in. Uit het onafhankelijke onderzoek komt verder naar voren dat het kennisniveau van startende creditmanagers (52%) onvoldoende is.

Vredelievende oplossingen    

Betalen uw debiteuren niet op tijd? Kies dan voor een ervaren partner. Met jarenlange ervaring in de bagage kent Incassoplein de weg in debiteurenland. Ook al zingt een debiteur het hoogste lied. We zorgen ervoor dat hij een ‘toontje lager zingt’ met behulp van vredelievende oplossingen voor debiteurenbeheer en incasso. Uw rekeningen die sneller betaald worden, dat smaakt naar meer. Graag zet Incassoplein hierover een (kerst)boompje met u op.


De ster van de credit manager is rijzende

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.